Соопштение за електронско пријавување на испити во iknow системот

Почитувани студенти, Во периодот од 19.08.2019(понеделник) до 23.08.2019 (петок) iknow системот e отворен за пријавување на испити за августо-септемвриската сесија. Покрај доставувањето на хартиени пријави во соодветниот ден во службата…

август 2019
ПВСTПСС
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« Јул   Сеп »

VIS MOOT TEAM – отворен повик за студенти на трета година правни студии и втор циклус студии

Тимот на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје за меѓународна трговска арбитража, под менторство на проф. д-р Тони Дескоски, објавува отворен повик за прием на нови членови. Приклучете се на тимот кој 11 години

Frankfurt Investment Arbitration Moot – отворен повик за студенти на втора и трета година правни студии и втор циклус студии

Тимот на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје за инвестициска арбитража се проширува. Искористете ја можноста да бидете дел од тимот кој учествува на натпреварот од областа на инвестициската арбитража,