Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap slotgokil slot terhoki Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online Situs Slot Gacor Judi Slot Danamon Server Internasional Situs Judi Slot Terbaik dan Terpercaya No 1 di Asia Slot Hacker - Bocoran RTP Slot Gacor Hari Ini 2023
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap slotgokil slot terhoki Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online Situs Slot Gacor Judi Slot Danamon Server Internasional Situs Judi Slot Terbaik dan Terpercaya No 1 di Asia Slot Hacker - Bocoran RTP Slot Gacor Hari Ini 2023
Акти на универзитетот
             

Акти на универзитетот

1Упатство за реализација на Правилникот за условите, критериумите и правилата за запишување и студирање на трет циклус академски студии – докторски студии на УКИМ
2Правилник за дополнување на Правилникот за условите, критериумите и постапката за запишување и студирање на прв циклус и втор циклус студии на УКИМ
3Декларација за родова еднаквост на УКИМ
4Политика на отворена наука на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје (Универзитетски гласник бр. 606, 6 април 2022 година)
5Правилник за условите, критериумите, правилата и постапката на запишување на прв и втор циклус на студии на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје
6Правилник за начинот на реализација на дејностите на УКИМ и единиците согласно со мерките за заштита од CoVid – 19 Универзитетски гласник 489, 25 март 2020
7Правилник за Центар за кариера на УКИМ (Универзитетски гласник 580, 10 декември 2021 година)
8План за родова еднаквост (Универзитетски гласник 599, 3 март 2022 година)
9Правилник за прием на пријави од укажувачи, издвојување и обработка на податоците од пријавите (Универзитетски гласник 588, 7 февруари 2022 година)
10Антикорупциска програма
11Етички кодекс на УКИМ
12Статут на универзитетско студентски собрание
Акти

01/03/2019
Нема коментари