Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Професорот Докмановиќ одржа предавање на Универзитетот Принстон
             
предавање на Универзитетот Принстон во САД

Професорот Докмановиќ одржа предавање на Универзитетот Принстон

На 8 април 2017 година проф. д-р Мишо Докмановиќ одржа предавање на Универзитетот Принстон во САД. Неговото излагање на тема „Slavic World Meets the Turks: the Transformation of the Family in 14th – 15th Century Ottoman Macedonia“ беше фокусирано на трансформацијата на семејството во Македонија во XIV и XV век и факторите и процесираат кои истото го детерминираат.
Предавањето беше одржано во рамките на меѓународната конференција „Family in the Premodern World – A Comparative Approach“ која се одржа на овој престижен американски универзитет. Нашиот професор беше еден од дванаесетте професори од целиот свет кои беа поканети да се обратат на оваа конференција. Универзитетот Принстон е рангиран како шести во светот на последната објавена Шангајска листа.