Соопштение за деловни финансии

Се известуваат студентите кои го одбрале предметот деловни финансии како изборен или опционен предмет, дека терминот за консултации по предметот е понеделник во 12 часот во кабинетот на проф. д-р Владимир Кандикјан или во кабинетот на доц. д-р Катерина Шапкова Коцевска.