СООПШТЕНИЕ за пријавување испити за дополнителната испитна казнена сесија 2019/20 година

Почитувани студенти, 

Ве известуваме дека дополнителната испитна сесија ќе се спроведе во периодот 28 септември–9 октомври 2020 година согласно распоредот објавен на веб на Факултетот.

Во прилог распоредот за полагање на дополнителната казнена сесија.

Испитите задолжително се пријавуваат преку IKnow системот во периодот 19-26 септември 2020 година. 

Студентите кои имаат технички проблеми да пратат мејл на ikt@pf.ukim.edu.mk

Со почит,
Правен факултет
„Јустинијан Први“ во Скопје