Соопштение за пријавување на испити во Јунска испитна сесија 2020-21 учебна година

Пријавување испити на прв и втор циклус студии во јунската испитна сесија ќе се врши електронски, со користење на iKnow системот, во периодот од

07.5.2021 до 17.5.2021 година,

следејќи го Корисничкото упатство за студенти за менување на пасворд, логирање и пријавување на испити.

Сесијата е поделена на 2(две) декади, доколку не изберете декада по одреден испит, системот автоматски ќе ве распредели во прва декада.

Серискиот број од електронската пријава го запишувате на пријавата за испит, што физички ја доставувате до професорот.

Распоредот ќе биде објавен на 07.05.2021 (петок) на следниов ЛИНК.