Соппштение за студентите по историја на правото, втора група

Наставата по предметот историја на правото за студентите од втора група, закажана за 6 октомври (вторник) од 10 до 14 часот се одложува за 9 октомври (петок) во истиот термин.проф. д-р Мелина Гризо