СТИПЕНДИИ ЗА ПОСТДИПЛОМСКИ СТУДИИ ВО ФРАНЦИЈА

Ве известаме дека е објавена редовната програма за стипендии на француската влада, наменети за македонските студенти, за ниво мастер и докторат. Конкурсот е објавен на сајтот на Францускиот институт. Подетални информации може да добиете ТУКА.