4th Itinerant Summer University in the Balkans “The Balkan States and their Relationship with the EU and Regional International Organizations: Perspectives for Rapprochement“

Правниот факултет „Јустинијан Први“во Скопје во соработка со Université Paris Nanterre (Франција) and Westfälische Wilhelms-Universität Münster (Германија) со задоволство Ве известува дека во перодот помеѓу…

септември 2018
ПВСTПСС
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« Авг   Окт »