септември 2018
ПВСTПСС
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« Авг   Окт »

УПИСИ 2018 – втор уписен рок

Пријавувањето на кандидатите за упис на прв циклус на студиите на Правниот факултет „Јустинијан Први – Скопје, во втор уписен рок, во електронскиот систем за…