ИЗВЕСТУВАЊЕ

              Се известуваат студентите од прва година дека врз основа на Одлука бр.5-1862- 73 донесена од страна на Ректоратот на Универзитетот ,”Св. Кирил и Методиј” во Скопје, и врз основа на одлука на Владата на РМ за превентивна здравствена заштита и Програмата за систематски прегледи на Министерството за задравство (Сл. весник на PМ бр.20 од 11.2.2010 година),

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на ден 28.102019 година (понеденик) во 15 часот, кандидатот М-р ДЕЈАН САВЕСКИ ќе ја брани својата докторска дисертација на тема: ,, Уставното…

Соопштение

Почитувани студенти, Се известуваат студентите кои што не го запишале и завериле зимскиот семестар 2019/20 година во предвидените термини, запишувањето и заверката на семестар ќе се изврши од 18ти –…

октомври 2019
ПВСЧПСН
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    
« Сеп   Ное »

VIS MOOT TEAM – отворен повик за студенти на трета година правни студии и втор циклус студии

Тимот на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје за меѓународна трговска арбитража, под менторство на проф. д-р Тони Дескоски, објавува отворен повик за прием на нови членови. Приклучете се на тимот кој 11 години

Frankfurt Investment Arbitration Moot – отворен повик за студенти на втора и трета година правни студии и втор циклус студии

Тимот на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје за инвестициска арбитража се проширува. Искористете ја можноста да бидете дел од тимот кој учествува на натпреварот од областа на инвестициската арбитража,