Соопштенија за студии Односи со јавност

Привремена веб страна за соопштенија

Етика во Новинарството

Предметот „Етика во новинарството“ со вон. проф. д-р Дејан Донев, ќе се реализираат секој вторник во терминот од 08-12 часот во амфитеатар 8 почнувајќи од 10.10.2017 година.

Испити кај Проф. д-р Каролина Ристова - Астеруд во продолжена септемвриска сесија.

Во прилог е терминот за завршен испит кај Проф. д-р Каролина Ристова - Астеруд. Кликнете ТУКА.