Соопштенија за Правни студии

Привремена веб страна за соопштенија

Испити кај Проф. д-р Каролина Ристова - Астеруд во продолжена септемвриска сесија.

Во прилог е терминот за завршен испит кај Проф. д-р Каролина Ристова - Астеруд. Кликнете ТУКА.

Финансово право - список за полагања (4.10.2017)

Во прилог е списокот на студенти кои го пријавија, а со тоа се стекнаа со право на полагање на завршниот испит по предметот Финансово право кој ќе се одржи на 4.10.2017 во 10 часот во амф.9. Кликни ТУКА

Историја на право кај Проф. Мелина Гризо

Наставана по Историја на право кај Проф. Мелина Гризо за прва година ПРВА ГРУПА закажана за вторник 03.10.2017 година се одложува.

Соопштение за испитот по Англиски јазик и термин за оцени

Во прилог е терминоот за испитот по Англиски јазик и термин за оцени.ТУКА.

Термини за испит на мастер студиите по граѓанско материјално право и граѓанско процесно право

Во прилог се термините за испити на мастер студиите по граѓанско материјално право и граѓанско процесно право.ТУКА.