СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите дека на 12.7.2021 (понеделник), во 11:00 часот, во амфитеатар 2 ќе се спроведе впишуваше на оценки кај проф. д-р Дескоска

СООПШТЕНИЕ

Оценки за сите предмети кај проф.д-р Ана Чупеска, ќе се потишуваат во индекс  на 7ми Јули во 11.30мин. За таа цел, секој студент да понесе со себе уредна пријава и копија од iknow досието за внесената оценка.

Впишување на оцени по Вовед на правото за сите студии и Филозофија на правото од прва, втора и трета декада на јунската сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Терминот за впишување на оцени по Вовед на правото за сите студии и Филозофија на правото од прва, втора и трета декада на јунската сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов ќе биде на 12ти јули 2021 година (понеделник) според следниов распоред:Вовед во правото (за сите студии) од 09:00 часот во амфитеатар 2Филозофија на правото од 12:00 часот во амфитеатар 2.“

Термин за впишување оцени кај проф. д-р Христина Рунчева Тасев

Се известуваат студентите кои полагале предмети од прв и втор циклус студии кај проф. д-р Христина Рунчева Тасев дека оцените ќе бидат впишани во четврток, 1 јули од 11 часот.Зборно место пред влезот на Правниот факултет. Не е задолжително лично присуство.

Известување за оценки по предметите политички теории, цивилно општество, политичка филозофија, политичка култура и политичка митологија – јунска сесија, 2021 година


Се известуваат студентите дека оценките по горенаведените предмети ќе се даваат во четврток, 24 јуни 2021 година, во ТЕМПУС просторијата на факултетот, по следниот распоред:

9:00 часот – цивилно општество

9:30 часот – политичка филозофија

10:00 часот – политички теории, политичка култура и политичка митологија

Со почит,

проф. д-р Ненад Марковиќ и проф. д-р Иван Дамјановски

Резултати од завршните испити по Вовед на правото за сите студии и Филозофија на правото во прва и втора декада на јунска сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршните испити по предметите Вовед во правото за сите студии  и Филозофија на правото одржани во јунската испитна сесија во прва и втора декада, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов. Терминот за впишување оценки ќе биде на 9ти јули 2021 година според следниов распоред:Вовед во правото (за сите студии) од 09:00 часот во амфитеатар 2 Филозофија на правото од 12:00 часот во амфитеатар 2.

Прва декада резултати – преземете ТУКА.

Втора декада резултати – преземете ТУКА.

Термини за впишување на оцени кај проф. д-р Александар Љ. Спасов

СООПШТЕНИЕ „Оцени кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе се впишуваат според следниов распоред:

  • Вовед во правото на сите студии на 26.2.2021 година (петок) во 9 часот во амф. 2
  • Филозофија на правото на 1.3.2021 година (понеделник) во 9 часот во амф. 2“

Поздрав,