САЕМ НА КАРИЕРАТА


Подробности за настанот


На 15.05.2018 (вторник) со почеток во 10 часот ќе се одржи “Саем на кариерата” во кампусот на факултетите за општествени науки при Универзитетот. Од страна на Агенцијата за млади и спорт ќе бидат организирани серија придружни предавања.

Од Деканската управа