Распореди за настава на прв циклус на студии за  летен семестар во учебната 2020/2021 година

Microsoft Teams распоред за летен семестар 2020/21 година

Распореди за настава на прв циклус на студии за  зимски семестар во учебната 2020/2021 година

Microsoft Teams Распоред на предавања

Распореди за настава на прв циклус на студии за летен семестар во учебната 2019/2020 година

Преземете ТУКА.

Распореди за настава на прв циклус на студии во учебната 2019/2020 година

РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНА 2019-20 ГОДИНА ПРАВНИ, ПОЛИТИЧКИ СТУДИИ, ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ И НОВИНАРСТВО