Распоред за полагање на испити  во есенскиот испитен рок за прв и втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2020/2021

Преземете ТУКА.

 

Распоред за полагање на испити  во дополнителна испитна сесија во есенскиот испитен рок за прв и втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2020/2021

 

Преземете ТУКА.

Одлуки за спроведување на дополнителни сесии за прв и втор циклус на студии во учебната 2020/21 година

 

Распоред за полагање на испити  во дополнителна јунска испитна сесија за прв и втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2020/2021

Распоред за полагање испити во дополнителна Јунска испитна сесија – 2020/21

 

Одлуки за спроведување на дополнителни сесии за прв и втор циклус на студии во учебната 2020/21 година

Распоред за полагање на испити  во јунска испитна сесија за прв и втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2020/2021

Распоред за полагање испити во Јунска испитна сесија – 2020/21

Распоред за полагање на испити  во априлска дополнителна испитна сесија за втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2020/2021

Распоред за полагање испити во дополнителна испитна сесија – април 2020/21

Одлука за спроведување априлска дополнителна испитна сесија во учебната 2020/21 година за студенти на втор циклус на студии


Распоред за полагање на испити  во дополнителна испитна сесија за апсолвенти на прв  циклус на студии во учебната 2020/2021

Распоредот може да го симнете ТУКА.
Пријавувањето на испити на дополнителната испитна сесијата ќе се одржи од 05.02.2021 до 10.02.2021 година.
Казнената сесијата почнува од 15.02.2021 до 26.02.2021 година.
Во ПРИЛОГ одлуката за дополнителната испитна сесија во учебната 2020/21 година за апсолвенти на прв циклус на студии во учебната 2020/21.
Пријавувањето за дополнителната сесија ќе се одвива преку апликацијата Microsoft Teams Forms .
Во прилог линк од електронската пријава, што треба да ја пополните. ЛИНК
Упатство
Се што треба да направите е по кликнување на погоре дадениот линк е да се логирате со вашиот факултетски мејл(@students.pf.ukim.mk) и потоа во полето Log In to UKIM да се логирате со факултетски мејл(@students.pf.ukim.mk) и пасворд.
По логирањето, потребно е да ги пополните дадените барања и да кликнете submit за да е успешна вашата пријава, во спротивно нема да ви важи.
Во прилог ви праќаме упатство за креирање на  Microsoft Teams службен акаунт и лозинка. ЛИНК

Распореди за полагање на испити  во јануарска испитна сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2020/2021

Преземете го распоредот ТУКА.

Распореди за полагање на испити  во дополнителна испитна сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

Распоред за полагање испити во дополнителната казнена испитна сесија 2019/20 година

Одлука за спреведување дополнителна испитна сесија во учебната 2019/20 година за студенти на прв и втор циклус на студии

Распореди за полагање на испити  во есенска сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

СООПШТНИЕ за пријавување испити во есенската испитна сесија 2020/2021 учебна година
________________
Преземете ТУКА.

Распореди за полагање на испити  во јунска сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

СООПШТНИЕ
________________
Почитувани студенти,

Со оглед на тоа што 15 јули е неработен ден, ве известуваме дека испитите од тој ден се преместени во други денови. Ве молиме, погледнете го распоредот.

Со почит,

Правен факултет “Јустинијан Први” во Скопје

Распореди за полагање на испити  во мартовска (дополнителна) сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

Распоред на полагање испити во мартовска(дополнителна) сесија
Распоред на колоквиуми во мартовска(дополнителна) сесија)
Распоред на пријавување во мартовска(дополнителна) сесија во учебната 2019/20 година

ОДЛУКА за спроведување дополнителна сесија во учебната2019-20 година за студенти на втор циклус на студии

Распоред на полагање на дополнителна испитна зимска сесија во учебната година 2019/20 за студенти – апсолвенти на прв циклус на студии

Одлука за спроведување на дополнителна испитна сесија во учебната 2019/20 година за студенти – апсолвенти на прв циклус на студии

Распореди за полагање на испити  во јануарска (зимска) сесија на прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020 

Распоред за полагање на испити на прв и втор циклус на студии јануарска (зимска) сесија, 2019/20 година

Термини за поправни колоквиуми во јануарска (зисмка) сесија во учебна 2019/20 година

РАСПОРЕД ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ПРЕКУ СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА И IKNOW ЗА ЗИМСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2020

Распореди за полагање на испити  на прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020 дополнителна сесија

Распоред за полагање на испити на прв циклус на студии дополнителна сесија за апсолвенти, 2019/20 година

Распоред за полагање на испити на прв и втор циклус на студии дополнителна сесија, 2019/20 година

Распоред за  ПРИЈАВУВАЊЕ испити во дополнителна сесија , 2019/20 година

Одлука за спроведување на дополнителна испитна сесија во учебната, 2019/20 година

Распореди за полагање на испити  на прв циклус на студии во учебната 2018/2019 септемвриска сесија

Распоредот за полагања на испити за прв и втор циклус на студии е во еден пдф фајл. Преземете  подолу.

Распоред за полагање испити септемвриска сесија за прв и втор циклус на студии

Распореди за полагање на испити  на прв циклус на студии во учебната 2018/2019 јунска сесија

Распоредот за полагања на испити за прв и втор циклус на студии е во еден пдф фајл. Преземете  подолу.

Распоред за полагање испити – јунска сесија за прв и втор циклус на студии

Распоред на поправни колоквиуми за прв циклус на студии

Распоред за полагање на испити  во дополнителна испитна сесија за апсолвенти на прв  циклус на студии во учебната 2020/2021

Распоредот може да го симнете ТУКА.
Пријавувањето на испити на дополнителната испитна сесијата ќе се одржи од 05.02.2021 до 10.02.2021 година.
Казнената сесијата почнува од 15.02.2021 до 26.02.2021 година.
Во ПРИЛОГ одлуката за дополнителната испитна сесија во учебната 2020/21 година за апсолвенти на прв циклус на студии во учебната 2020/21.
Пријавувањето за дополнителната сесија ќе се одвива преку апликацијата Microsoft Teams Forms .
Во прилог линк од електронската пријава, што треба да ја пополните. ЛИНК
Упатство
Се што треба да направите е по кликнување на погоре дадениот линк е да се логирате со вашиот факултетски мејл(@students.pf.ukim.mk) и потоа во полето Log In to UKIM да се логирате со факултетски мејл(@students.pf.ukim.mk) и пасворд.
По логирањето, потребно е да ги пополните дадените барања и да кликнете submit за да е успешна вашата пријава, во спротивно нема да ви важи.
Во прилог ви праќаме упатство за креирање на  Microsoft Teams службен акаунт и лозинка. ЛИНК

Распореди за полагање на испити  во јануарска испитна сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2020/2021

Преземете го распоредот ТУКА.

Распореди за полагање на испити  во дополнителна испитна сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

Распоред за полагање испити во дополнителната казнена испитна сесија 2019/20 година

Одлука за спреведување дополнителна испитна сесија во учебната 2019/20 година за студенти на прв и втор циклус на студии

Распореди за полагање на испити  во есенска сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

СООПШТНИЕ за пријавување испити во есенската испитна сесија 2020/2021 учебна година
________________
Преземете ТУКА.

Распореди за полагање на испити  во јунска сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

СООПШТНИЕ
________________
Почитувани студенти,

Со оглед на тоа што 15 јули е неработен ден, ве известуваме дека испитите од тој ден се преместени во други денови. Ве молиме, погледнете го распоредот.

Со почит,

Правен факултет “Јустинијан Први” во Скопје

Распореди за полагање на испити  во мартовска (дополнителна) сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

Распоред на полагање испити во мартовска(дополнителна) сесија
Распоред на колоквиуми во мартовска(дополнителна) сесија)
Распоред на пријавување во мартовска(дополнителна) сесија во учебната 2019/20 година

ОДЛУКА за спроведување дополнителна сесија во учебната2019-20 година за студенти на втор циклус на студии

Распоред на полагање на дополнителна испитна зимска сесија во учебната година 2019/20 за студенти – апсолвенти на прв циклус на студии

Одлука за спроведување на дополнителна испитна сесија во учебната 2019/20 година за студенти – апсолвенти на прв циклус на студии

Распореди за полагање на испити  во јануарска (зимска) сесија на прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020 

Распоред за полагање на испити на прв и втор циклус на студии јануарска (зимска) сесија, 2019/20 година

Термини за поправни колоквиуми во јануарска (зисмка) сесија во учебна 2019/20 година

РАСПОРЕД ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ПРЕКУ СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА И IKNOW ЗА ЗИМСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2020

Распореди за полагање на испити  на прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020 дополнителна сесија

Распоред за полагање на испити на прв циклус на студии дополнителна сесија за апсолвенти, 2019/20 година

Распоред за полагање на испити на прв и втор циклус на студии дополнителна сесија, 2019/20 година

Распоред за  ПРИЈАВУВАЊЕ испити во дополнителна сесија , 2019/20 година

Одлука за спроведување на дополнителна испитна сесија во учебната, 2019/20 година

Распореди за полагање на испити  на прв циклус на студии во учебната 2018/2019 септемвриска сесија

Распоредот за полагања на испити за прв и втор циклус на студии е во еден пдф фајл. Преземете  подолу.

Распоред за полагање испити септемвриска сесија за прв и втор циклус на студии

Распореди за полагање на испити  на прв циклус на студии во учебната 2018/2019 јунска сесија

Распоредот за полагања на испити за прв и втор циклус на студии е во еден пдф фајл. Преземете  подолу.

Распоред за полагање испити – јунска сесија за прв и втор циклус на студии

Распоред на поправни колоквиуми за прв циклус на студии