СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА СТУДИИ ОД ВТОР ЦИКЛУС ВО УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА

УПИСИ ВТОР ЦИКЛУС 2018/2019

Рокот за пријавување на кандидати во првиот уписен рок втор циклус студии е од 10.09.2018 до 10.10.2018 година.

На следниот линк можете да го погледнете соопштението и сите потребни информации. ТУКА