Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРЕДМЕТИТЕ ЗА АПРИЛСКА ДОПОЛНИТЕЛНА СЕСИЈА ЗА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ ЗА СТУДЕНТИ ЗАПИШАНИ НА ВТОР УПИСЕН РОК ЗА УЧЕБНАТА 2020-2021
             

ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРЕДМЕТИТЕ ЗА АПРИЛСКА ДОПОЛНИТЕЛНА СЕСИЈА ЗА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ ЗА СТУДЕНТИ ЗАПИШАНИ НА ВТОР УПИСЕН РОК ЗА УЧЕБНАТА 2020-2021

Почитувани студенти,

Iknow системот за пријавување на испити за студенти од втор циклус ќе биде отворен во период од 06.04.2021 до 13.04.2021 година.
Сесијата започнува на 20.04.2021 до 29.04.2021.
Во прилог подолу е дадено упатство за пријавување испити и менување на пасвордот за студентите кои имаат проблем со логирање во системот. ЛИНК

Распоредот ќе биде објавен по завршувањето на пријавувањето на испити на следниов ЛИНК.

Одлука за спроведување априлска дополнителна испитна сесија во учебната 2020/21 година за студенти на втор циклус на студии

Со почит, Правен факултет ,,Јустинијан Први‘’ во Скопје