Известување за продолжување на електронското гласање за претседател и членови на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет „Јустинијан Први” во Скопје

Поради технички проблеми поврзани со испраќањето на линковите за електронско гласање, гласањето се продолжува за еден час од предвиденото време за завршување на гласањето, т.е. заклучно со 20.00 часот

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux