Резултати од писмениот испит по Административно право

Почитувани студенти,

На овој линк (hyperlink) можете да ги најдете резултатите од писмениот испит по Административно право одржан на 24.06.2019 година.

Оценките можете да ги земете на ден 28.06.2019 (петок) во 10:00 часот кај предметите професори (проф. д-р Борче Давитковски и проф. д-р Ана Павловска-Данева).

Срдечно,

од предметните професори

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux