Се известуваат сите студенти кои слушале предавања и полагале испити кај проф.д-р Рената Тренеска Дескоска и проф.д-р Јелена Трајковска-Христовска дека оценките во индекс ќе им бидат впишани на 05.02.2021 (петок) во 9:30 во кабинетот на проф.д-р Јелена Трајковска-Христовска.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux