Соопштение за испитите Економика и Политчка економија(англиски), кај проф. д-р Владимир Узелац

Се известуваат студентите кои на ден 05.02.2021 година ќе полагаат кај
проф. д-р Владимир Кандикјан да го испратат на неговиот службен меил
бројот на мобилниот телефон на кој можат да бидат поврзани преку Вибер.
Испитот ќе се полага усно, он-лајн.