СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 22.06.2021 година (вторник) во 9:30 часот, кандидатката Мадгалена Симоновска, студентка на втор циклус студии – насока граѓанско материјално право и граѓанско процесно право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Развод на брак и вршењето на родителското право по разводот на брак “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа M. teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux