Распореди за настава на прв циклус на студии за  зимски семестар во учебната 2022/2023 година

Кликнете ТУКА.

Распореди за настава на прв циклус на студии за  летен семестар во учебната 2021/2022 година

Microsoft Teams распоред за летен семестар 2021-22 година

Распореди за настава на прв циклус на студии за  зимски семестар во учебната 2021/2022 година

Microsoft Teams распоред за зимски семестар 2021-22 година