Распореди за полагање на прв и втор циклус на студии

Распоред за полагање на испити  во априлска дополнителна испитна сесија за втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2020/2021 Одлука за спроведување априлска дополнителна испитна сесија во учебната 2020/21 година за студенти на втор циклус на студии Распоред за полагање на испити  во дополнителна испитна сесија за апсолвенти на прв  циклус на студии … Read more…