ВОВЕД ВО ПРАВО НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ: ТЕРМИН ЗА КОНСУЛТАЦИИ

Се известуваат студентите кои го слушаат наставниот предмет Вовед во право на интелектуална сопственост, како задолжителен предмет во 7ми и 9ти семестар на насоката право на интелектуална сопственост, дека за истиот ќе се одржи менторска настава во кабинетот на проф. д-р Владо Бучковски во следните термини: 18 и 25 ноември во 12:00 часот. На консултативните средби ќе биде соопштен начинот на полагање на испитот и испитната литература.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux