Електронско пријавување на испити во јунска сесија за студенти од ПРВА ГОДИНА ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ и ПРВА ГОДИНА МАСТЕР СТУДИИ запишани во учебната 2017/2018 година

Електронско пријавување на испити во јунска сесија за студенти од ПРВА ГОДИНА ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ и ПРВА ГОДИНА МАСТЕР СТУДИИ запишани во учебната 2017/2018 година ќе се одвива од периодот 10.5.2018 до 20.5.2018 година.

Пријавувањето е задолжително за студентите кои ќе ги полагаат испитите во јунската редовна сесија.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux