ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се информираат студентите дека сите испити кај проф.д-р Ванчо Узунов и проф.д-р Биљана Петревска на прв и на втор циклус на студии во КАЗНЕНА испитна сесија ќе се одржат на 22.09.2022 – четврток на линковите во Microsoft Teams.                                                   
Од предметните професори

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux