МЕЃУНАРОДНО ПРИВАТНО ПРАВО – резултати и термин за впишување на оцени

Почитувани колешки и колеги,

Во прилог се резултатите од испитот по меѓународно приватно право кој се одржа на 14.6.2022 година. 

Терминот за впишување на оцени и увид во тестовите е 24.6.2022 година. За да го добиете Вашиот термин за впишување потребно е да ги пополните податоците на следниов линк: https://forms.office.com/r/tA3J7z7Ap7

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux