Отворен повик за пријавување за меѓународен натпревар – Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot

Искористете ја можноста да учествувате на најголемиот натпревар од областа на меѓународната трговска арбитража во светот. Бидете дел од најдобрите, пријавете се на следниов mail: v.dokovski@pf.ukim.edu.mk
Трошоците за учество на натпреварот во Виена, како и подготвителните натпревари во градовите во Европа се целосно покриени.
Во прилог преземете го отворениот повик за пријавување за повеќе информации.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux