ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ ЗА WILLEM C. VIS INTERNATIONAL COMMERCIAL ARBITRATION MOOT

Ако си студент на трета година правни студии или втор циклус на студии;
 Ако одлично говориш одлично англиски јазик;
 Ако сакаш да стекнеш врвно образование од областа на меѓународното арбитражно право и да бидеш дел од најдобрите во светот, со можности за врботување и стипендии,
Испрати CV со слика на следниот e_mail: dokovski_v@hotmail.com најдоцна до 30.05.2018 година и биди дел од Тимот на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје за Willem C. Vis Moot International Commercial Arbitration Moot, кој веќе 10 години, под менторство на проф. д-р Тони Дескоски е врвот на натпреварот.
Повикот можете да го превеземете тука
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux