ПРЕМЕСТУВАЊЕ НА ЗАВРШНИ ИСПИТИ КАЈ ДОЦ. Д-Р АЛЕКСАНДАР СПАСОВ

ПРЕМЕСТУВАЊЕ НА ИСПИТОТ ФИЛОЗОФИЈА НА ПРАВО И ВОВЕД ВО ПРАВО НА ПРАВНИ, ПОЛИТИЧКИ И НОВИНАРСКИ СТУДИИ  КАЈ ДОЦ. Д-Р АЛЕКСАНДАР СПАСОВОД 13.06.2019 НА 19.06.2019 ( СРЕДА ) ВО 16:00 ВО АМФИТ ЕАТАР 2

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux