Резултати од завршните испити по Вовед на правото на сите студии и Филозофија на правото од прва декада на јунска испитна сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршните испити по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото одржани во првата декада на јунската испитна сесија, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов. Терминот за впишување оценки ќе биде дополнително објавен.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux