Резултати од испитот по Вовед во право на ЕУ- априлска сесија

Оценките од испитот по Вовед во право на ЕУ од априлска казнена сесија ќе се внесуваат на 22.04. (понеделник) во 14 часот во кабинетот на доц. Ценевска (спроти Клуб на оратори). Увидот во тестовите ќе се врши во истиот термин.

Усното доиспрашување кај проф. Петрушевска кое се однесува САМО за студентите кои сакаат да доодговараат за повисока оценка ќе се спроведе на 22.04. (понеделник) во 13 часот во кабинетот на професорката.

Резултатите преземете ги ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux