Резултати од испитот по Вовед во право на ЕУ

Оценките од испитот по Вовед во право на ЕУ од септемвриска сесија (прва и втора декада) ќе се внесуваат на 25.09. (среда) во 12 часот во кабинетот на доц. Ценевска (спроти Клуб на оратори). Оценките не мора да се подигаат лично. 

Увидот во тестовите ќе се врши во истиот термин. 

Се потсетуваат студентите дека доц. Ценевска нема да спроведува усно доиспрашување.

Превземете ги резултатите ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux