СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 09.09.2020 година,во 13 и 30 часот, кандидатот Андријана Коруновска ќе ја брани својот магистерски труд на тема: „ Создавање, мерење и управување со корпоративната репутација преку техниките на односите со јавноста “

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, Мicrosoft Teams “.

Од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux