СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 15.10.2020 година, во 10 и 30 часот, кандидатoт Ардијан Стафаи ќе ја брани својот магистерски труд на тема: „ Местото и улогата на европските принципи на семејно право “

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, Мicrosoft Teams “.

Од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux