СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 15.12.2020 година (вторник) во 11 часот, кандидатката Сара Јовановска, студентка на втор циклус студии – насока финансово право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Правни и економски аспекти на финансиската ревизија со осврт на работењето на друштвата за ревизија “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux