СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 10.02.2021 година (среда) во 10 часот, кандидатката Теа Лалевска, студент на втор циклус студии – насока Граѓанско материјално и процесно право и ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Права на земјоделско земјиште “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Microsoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux