СООПШТЕНИЕ

Испитот по предметот Социологија на право закажан за утре (2 септември) кај проф. д-р Јасна Бачовска Недиќ, ќе се спроведе online на платформата Microsoft Teams од 13h.
Во прилог ЛИНК од team-от каде ќе се одвива полагањето.
ЛИНК

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux