СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 14.09.2021 година (вторник) во 10.00 часот, кандидатката Тамара Карчевска, студентка на втор циклус студии – насока казнено право; ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Европски и домашни механизми за превенција на тортура“; преку користење на платформата ZOOM.

Од Правниот факултет

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux