СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 24.12.2021год. (петок) во 15.30 часот докторандот м-р Марија Андреева ќе ја брани својата докторска дисертација на тема Влијанието на политичкиот дијалог врз политичката култура: Студија на македонскиот случај“ 

Одбраната ќе се одржи на преку електронската платформа MS TEAMS.

Од Правниот факултет    

ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

12/13/2021

.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux