СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први “ во Скопје, соопштува дека на ден 16.04.2020 година (четврток) во 12 часот, кандидатката Душица Јовановска ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Постапки против злоупотреба на регистрација на домени и трговски марки.  Одбраната ќе се одржи преку видео-конференциска врска ,,viber“.

 

Од Правниот факултет

Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux