СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 09.02.2022 година ( среда) во 14 часот и 20 минути, кандидатката Мила Петрова, студент на втор циклус студии – насока казнено право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Казненоправни аспекти на безбедноста и квалитетот на храната со посебен осврт на измама со храна“

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа ЗООМ .

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

03/02/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux