СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 12.04.2022 година ( вторник) во 13 часот, кандидатот Алексеј Јотевски, студент на втор циклус студии – насока казнено право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Основно право на здравствена заштита на затворениците и Европскиот комитет за превенција на тортура, нехуман или деградирачки третман или казнување“

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа ЗООМ.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

04/04/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux