СООПШТЕНИЕ

Резултати од завршен испит по предметот јавна администрација, на студиите по новинарство одржан на 2.6.2022 г., во 12 часот во амфитеатар 6.

Катедра по административно право и јавна администрација

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux