СООПШТЕНИЕ

ИМЕ И ПРЕЗИМЕНАСЛОВ НА ТРУДОТДАТУМЧАСПРОСТОРИЈА  
Бранкица КрстеваУправниот спор и неговото влијание врз правната сигурност, еднаквоста и законитоста во областа на прекршоците21.06.2022 (ВТОРНИК)09:00Стара сала за ННС
Кристиан ДоневПропагандата и контролата на јавното мислење во Северна Кореј21.06.2022 (ВТОРНИК)13:00Стара сала за ННС

09/06/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux