СООПШТЕНИЕ

Испитите од 1.7.2022 и 29.06.2022 кај проф. д-р Ана Чупеска се презакажуваат за 4.7.2022 во 10.30 во кабинетот ТЕМПУС долен.
Се однесува на: сите изборни и опциони предмети, етнички конфликти во меѓународните односи и Современи политички теории.
Студентите да понесат со себе индекс, заради пишување оценки.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux