СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 15.06.2020 година во 12 часот, кандидатката Александра Теова ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Феноменологија на недопуштеното пресадување на човечки органи и ткива“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,,Zoom“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux